6 Ekim 2019 Pazar

Toloka ile Para Kazanmak


     Yandex Toloka aynı ySense gibi bir para kazanma yöntemidir. Toloka size basit görevler sunarak bunları yaptıktan sonra size görev ücretini öder.

           1) Görevler : 


     Tolaka'da görev ödülleri yaklaşık 0.01 cent ile 0.04 cent arasında değişir ve yapılması oldukça kolaydır.

     Görevlere başlamadan önce sizden öncelikle sınav niteliğinde bir görev yapmanızı isterler istenen başarı puanını geçtiğinizde görevi yapabilir hale gelirsiniz tabi ne kadar doğru yapabilirsiniz görev başına o kadar fazla para kazanırsınız.

           2) Kurum Girişlerinin Tespit Edilmesi : 


     Bu para kazanma yönetemi ise telefonla yapılır Toloka uygulamasını google play veya appstore'dan indirerek konum bilgisini açtığınızda haritada belirtilen adrese giderek en az 3 fotoğraf çekmeniz isteniyor(tavsiyem en az 6 fotoğraf çekin daha fazla kabul edilme oranınız olur) ve haritada yerinizi işaretleyip gerekirse yorum yazarak görevi tamamlamış oluyorsunuz.

Göreviniz onaylandıktan sonra da para hesabınıza yatıyor.

Bonus:

     Siteye benim referansımla üye olduğunuz takdirde "Sıfırdan Yüz Bin" projesine dahil olmuş oluyorsunuz üyelikten sonra kazancınız 0.50 cent ve üzerine çıktığında siteye üye olduğunuz kullanıcı adıyla sifirdanyuzbin@gmail.com adresine mail atarak siteyle iletişime geçin. 

     Bu sayede sizinle her ay iletişime geçilerek 100.000₺ oluşturmanız takip edilecek, kazandığınız parayı nasıl değerlendirmeniz ve nasıl daha fazla kazanmanız konusunda fikirler paylaşılacak ve isterseniz sitede size özel bir sayfa oluşturulacaktır.

Şimdi 100.000 ₺ için durmak yok, çalışmaya başlama zamanı geldi üye olma linki: Yandex Toloka'ya Buraya Tıklayarak Üye Ol


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder